Het Credit Lab van GGN stond deze maand centraal in de uitzending van CreditLab. Ron Lemmens ging in samenwerking met GGN op bezoek bij het lab in Rotterdam en sprak met verschillende sleutelpersonen, waaronder Arjen, over deze omgeving!

 

GGN Mastering Credit is marktleider en bewijst dat innovatie en digitalisering bijdragen aan maatschappelijk verantwoord incasseren. Wat houdt dat in? Dat ze niet alleen naar bedragen en cijfers kijken, maar voor een aanpak kiezen om nog grotere financiële problemen te voorkomen.

In CreditLab komt deze menselijke aanpak van GGN ruimschoots aan bod. Je hoort interviews met mensen met schulden, maar bijvoorbeeld ook een jonge deurwaarder en zijn beweegredenen om dit werk te doen. Natuurlijk schuiven ook klanten aan om hun ervaringen te delen en vertelt GGN zelf over de nieuwste ontwikkelingen in fintech en wat dat doet naar de toekomst.

Een unieke inkijk in de wereld van een incasso-organisatie en een must-listen voor iedereen die met creditmanagement te maken heeft!

CreditLab van GGN Mastering Credit, elke tweede dinsdag van de maand tussen 15:00 en 16:00 uur op New Business Radio en als podcast terug te luisteren wanneer het jou het beste uitkomt!

http://www.newbusinessradio.nl/artikel/906/credit-lab-in-creditlab